IPL - YOU body and skin

IPL

IPL staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en is een techniek waarmee we de huid kunnen verbeteren. Het is de ideale manier om een probleemhuid met ontstekingen, of een rode huid aan te pakken.

HOE GAAT IPL IN ZIJN WERK?

We beginnen altijd met een uitgebreide analyse van je huid. Daarmee kunnen we de diepere huidlagen bekijken en kunnen we de behandeling optimaal afstemmen op jouw huid. Ter bescherming van je ogen draag je tijdens de behandeling een speciaal brilletje. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Vergelijk het met een elastiekje dat tegen je huid tikt. Je kunt ook wat warmte voelen op je huid. De behandeling duurt ongeveer 10 tot 20 minuten, afhankelijk van het aan te pakken huidprobleem en de grootte van het te behandelen oppervlak.

Resultaat IPL

Het nieuwe collageen dat je huid na de IPL-behandeling aanmaakt, zorgt ervoor dat deze egaler, steviger en voller wordt. Fijne lijntjes en roodheid vervagen en ontstekingen verdwijnen. Voor het beste resultaat raden we altijd een kuur aan van ongeveer 4 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Vervolgens raden we ter onderhoud één behandeling per 3 maanden aan.