Brows - YOU body and skin

BROWS

Zijn jouw wenkbrauwen niet gelijk? Of zijn ze erg dun geworden door het vele epileren? Met onze herstelbehandelingen brengen we jouw wenkbrauwen weer in vorm en zorgen we ervoor dat je gezicht weer gaat spreken. We hebben twee verschillende brow-behandelingen: Neyes Brows en Brow Lamination.

Neyes Brows in Overijse

Bij YOU maken we gebruik van de Neyes Brows-methode. Deze methode is perfect als je graag perfecte wenkbrauwen wilt die meer expressie geven aan je gelaat, maar liever geen permanente make-up wilt.

Voordat we met de behandeling beginnen stellen we samen met jou een plan op. We zorgen ervoor dat we precies weten hoe we jouw wenkbrauwen in de gewenste vorm krijgen. Het is heel belangrijk dat je wenkbrauwen de tijd krijgen om terug te groeien. Daarom mag je 4 tot 6 weken voor de behandeling niet meer epileren. De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten. De eerste stap is het verven van de haartjes. Daarmee brengen we het volume in je wenkbrauw terug. Daarna waxen en knippen we de wenkbrauwen in de gewenste vorm. Uiteraard zorgen we daarbij voor een mooie symmetrie en kijken we goed naar de vorm van je gezicht om de optimale vorm te bepalen. De laatste stap is een touch-up met make-up om de wenkbrauw mooi strak te maken.

Brow Lamination in Overijse

Naast Neyes Brows kun je ook kiezen voor Brow Lamination. Dit is een cosmetische behandeling die we bij YOU in Overijse toepassen om je wenkbrauwhaartjes mooi recht te maken en in de gewenste vorm te fixeren. We behandelen ze daarvoor met een speciaal serum.