PERMANENTE MAKE-UP

Stel je eens voor hoe het is om iedere dag wakker te worden met een mooie frisse en natuurlijk ogende look. Het kan met behulp van permanente make-up (pmu). Ideaal als je geen tijd meer wil verliezen met het dagelijks aanbrengen van make-up, als je veel sport of wanneer make-up bij jou huidirritatie veroorzaakt. Ook voor brildragers en als je bijvoorbeeld dunne lippen of fijne wenkbrauwen wil laten corrigeren is permanente make-up een geschikte keuze.

Permanente make-up in Overijse

Bij YOU maken we gebruik van de Neyes Brows-methode. Deze

Permanente make-up is een cosmetische behandeling waarbij kleurpigmenten veilig vlak onder de huid worden ingebracht op die plaatsen waar je make-up zou aanbrengen. Voordat we daarmee beginnen doen we een gratis test. Daarbij tekenen we het ontwerp met potlood. We houden hierbij natuurlijk rekening met jouw wensen en de mogelijkheden en beperkingen van permanente make-up. Pas als jij volledig tevreden bent, starten we met de behandeling. We bespreken de kleur en vorm dan nog eens uitvoerig. 

Na het zetten van de permanente make-up kan er zwelling en korstvorming ontstaan, waardoor de PMU donkerder lijkt. De zwelling kan tot 10 dagen een asymmetrisch verschil geven.

Resultaat permanente make-up

Door invloed van zonlicht en het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid zal de pigmentatie na verloop van tijd langzaam vervagen. Permanente make-up houdt, afhankelijk van de plaats waar het is aangebracht, zo’n 1 tot 5 jaar. Hieronder zie je voor de verschillende opties de gemiddelde duur van het resultaat: 

  • Eyeliner: 3 tot 5 jaar
  • Lipcontour: 2 tot 4 jaar
  • Wenkbrauwen: 1 tot 2 jaar

Goed om te weten: je kunt de kleur of vorm van je pmu gratis door ons laten corrigeren vanaf 6 weken tot 3 maanden na de behandeling.