Superboost: biofeedback stimulatie - YOU body and skin

De Biofeedback stimulatie voor natuurlijke verjonging

De Biofeedback stimulatie als een instrument voor natuurlijke verjonging. Een gezond menselijk lichaam functioneert door continue uitwisseling van informatie tussen de perifere cellen en het centraal zenuwstelsel. Gespecialiseerde zenuwbanen vervoeren deze op en neergaande biologische stromen van informatie tussen de periferie en het centrum, en houden zo ons systeem vitaal en in evenwicht. Dit mechanisme noemen we Biofeedback, en is de motor van het leven.

De biofeedback banen gaan helaas in de loop der jaren desintegreren, waardoor de vitaliteit van de cellen en organen verzwakt. Vooral minder gesolliciteerde bestemmingen zoals de huid, de gelaatsspieren, de haarfollikels, de geslachtsorganen en de gevoeligheid van vingertoppen zien hun biofeedback afnemen. Levensnoodzakelijke cellen en organen daarentegen behouden hun vitaliteit tot op hoge leeftijd. 

Biofeedback stimulatie methode in Overijse

De nieuwe Biofeedback stimulatie methode gaat natuurlijker en minder invasief te werk. 

In een eerste stap gaan we via infiltratie van vloeibare oplossingen in de poriën of openingen aan de huidoppervlakte, de diepte van de huid bereiken. We noemen dat “no-needle follicular infusion”. De techniek berust op een ultrafijne straal die uit het infusie-apparaat, rechtsreeks in de haarfollikels, talgklieren en zweetkanalen belandt. Van daaruit verspreidt deze oplossing zich in de diepere lagen van de huid waar het zijn werking kan uitoefenen. 

Deze elektrisch geleidende oplossing gaat op een niet invasieve manier de huid te verbeteren. Maar geleidt tegelijk de verfijnde elektrische micro-stromen door de huid naar het zenuwstelsel. Met een kleef-electrode aan de zenuwaftakkingen op de ruggengraat enerzijds, en een stimulerende BioRef pen aan de periferie anderzijds, wordt de biofeedback loop gesloten. De stimulatie van de Biofeedbackbanen kan starten. 

Resultaat SUPERBOOST?

Het resultaat is de natuurlijke informatiekringen herstellen tussen de perifere organen en het centraal zenuwstelsel. 

Zo ontstaat weer haargroei door het vitaliseren van slapende haarfollikels. 

De spieren verjongen en ontspannen na elke contractie, waardoor uitdrukkingsrimpels vervagen. 

De tonus van de spieren neemt toe en het gelaat krijgt haar oorspronkelijke jeugdige vorm terug. De oogleden trekken weer open, de V-vorm van het gelaat herstelt zich, de mondhoeken krullen weer op en de hals spant weer aan. 

Ook het volume van de spieren neemt toe. Meer wangvolume, een dikkere voorhoofdsspier of vollere lipspier zijn de tekenen van een herstellende spiervolume.

Ook de huid herwint zijn evenwicht. Minders rimpels, een dikkere lederhuid en een egale huiskleur zijn maar enkele van de voordelen van de folliculaire infiltratie en de biofeedback.

De huid is immers ook innig verbonden met het zenuwstelsel en dankt zijn vitaliteit aan een goed functionerende biofeedback. 

Gekende biofeedback mechanismen die we aanleren zijn bijvoorbeeld fietsen of schrijven. Het duurt even tot we ze aangeleerd krijgen, maar eens verworven blijven ze verworven. 

Zo ook met de biofeedback stimulatie. Het duurt gemiddeld 4 sessies om de zenuwbanen in gang te krijgen. Een onderhoudsbeurt van 1 tot 2 maal per jaar volstaat om de Biofeedback loop gezond te houden.