Merken - YOU body and skin

Jane Iredale

De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt alles wat wij ontwikkelen een aanvulling op huidverzorging. Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten. 

Vier in één
De gemicroniseerde basis van mineralen is geconcentreerd pigment. (Wij gebruiken geen vulmiddelen zoals talk.) Door het geconcentreerd pigment is een minieme hoeveelheid van de make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. Het geconcentreerd pigment beschermt ook tegen de zon zonder dat daarvoor synthetische ingrediënten nodig zijn.

Environ

Dr. Des Fernandes is de man achter Environ en behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld.
In de jaren ’80 was hij een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij de Environ producten aan de top van de huid verbetering! Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen.

Door heel wat onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een programma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen.
Doordat onze huid dagelijks blootgesteld wordt aan vrije radicalen van onder andere UV-straling, stress, slechte voeding/medicatie en luchtvervuiling, verliest de huid vitamines.

Nutrion programma

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van je skincare producten ook zijn.