Meta Therapy - YOU body and skin

META THERAPY

Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke herstelproces in de binnenste lagen van de huid. Op deze manier zorgen we ervoor dat je huid zichzelf gaat vernieuwen en verbeteren. We maken bij deze behandeling dus gebruik van het natuurlijke herstelvermogen van je huid. Deze behandeling is perfect als je last hebt van een verslapte huid, lijntjes en rimpels en als onderhoudsbehandeling na collageen inductie therapie.

META THERAPY in Overijse

Meta Therapy is een huidverbeterende behandeling die ervoor zorgt dat je huid wordt gestimuleerd om elastine en collageen aan te maken. Deze stoffen zorgen ervoor dat je huid steviger en elastischer wordt. Ook verbetert de doorbloeding in je huid en vullen we tijdens de behandeling tekorten in de huid aan met werkzame bestanddelen. Ben je nieuw bij YOU dan starten we altijd eerst met een uitgebreide huidanalyse. Hieruit kunnen we afleiden wat de conditie van je huid is en vooral wat je huid nodig heeft voor die frisse uitstraling en mooie glow. Vervolgens maken we een behandelplan op maat, perfect afgestemd op jouw huid. 

HOE GAAT METHA THERAPY IN ZIJN WERK?

Met Meta Therapy maken we onzichtbare microperforaties (kleine prikjes) in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van je huid gestimuleerd om collageen en elastine te produceren en de microperforaties te herstellen. Ook worden tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid gebracht. Dit gebeurt op de huidlagen waar zij de meest effectieve werking hebben.

Resultaat METATHERAPY

Doordat je huid zichzelf als het ware gaat vernieuwen, worden lijntjes vervaagd, ziet je huid er gelift uit en voelt deze steviger en strakker aan. We benutten de capaciteit van jouw huid om zichzelf te herstellen optimaal en zonder de opperhuid te beschadigen. Voor het beste resultaat raden we altijd een kuur aan van ongeveer 4 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Vervolgens raden we ter onderhoud één behandeling per 3 maanden aan.