Make-up - YOU body and skin

Make-up

De juiste make-up die op de juiste manier is aangebracht, benadrukt je natuurlijke schoonheid en laat je nog meer stralen. Het op de juiste manier aanbrengen van make-up kan lastig zijn. Bij YOU nemen we de tijd om jou uitgebreid te adviseren, zodat je nooit meer onzeker hoeft te zijn. Wij werken met Jane Iredale skincare make-up. Dit is een clean beautymerk dat je natuurlijke schoonheid versterkt. De gezonde make-up is speciaal ontwikkeld om huidklachten te verminderen en een echte must als je aan huidverbetering doet.

Kom je langs in onze kliniek dan combineren we een maquillage met een persoonlijke make-up advies dat helemaal is toegespitst op wat jouw huid nodig heeft. Er zijn twee verschillende opties: ‘Meet Your Match’ en ‘Meet Your Foundation’.

Meet Your Match

Een een-op-een skincare make-up advies sessie van 60 minuten. We gebruiken de make-up die jouw huidklachten vermindert en je huid verbetert. Meet Your Match is de perfecte keuze als je het gevoel wil hebben geen zware make-up te dragen maar er op een natuurlijke manier jonger en frisser uit wil zien.

Meet Your Foundation

Deze sessie is de perfecte keuze wanneer je al Jane Iredale make-up gebruikt, maar een andere kleur foundation of poeder wenst. Je huid is in de zomermaanden donkerder dan in de winter, dus daar hoort een andere foundation of ander poeder bij.

Make-up workshop in Overijse

Eén keer per trimester kun je bij YOU in Overijse terecht voor een make-up workshop. In deze workshop leren we je hoe je jezelf kan opmaken. We gebruiken daarbij de gezonde, minerale make-up van Jane Iredale zodat je aan een gezonde en frisse huid blijft werken. De workshop is voor maximaal 4 personen per sessie en duurt 2,5 uur.