Peelings - YOU body and skin

PEELINGS

Een peeling bestaat uit zuren die het bovenste laagje van je huid verwijderen en je huid stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Peelings zijn uitermate geschikt om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, de huid te verstrakken en pigmentvlekken of puisten en ontstekingen te verminderen. Ook de doffe en zonbeschadigde huid heeft veel baat bij een passende peeling.

Huidverbeterende Peelings in Overijse

Er zijn verschillende soorten peelings en allemaal hebben ze een andere werking. Bij YOU werken we met resultaatgerichte, gemengde chemische peelings. Deze werken efficiënt, maar zonder de ongemakken van traditionele peelings zoals huidirritatie en downtime.  

Een peeling is een geschikte behandeling wanneer je last hebt van:

Wat kan ik van een peeling behandeling verwachten?

Jouw huid is een unieke combinatie van DNA, levensstijl en productgebruik. Voor een optimaal resultaat werken wij daarom altijd met op maat gemaakte behandelingen. Wij beginnen daarom altijd met een huidanalyse. Aan de hand daarvan kijken we samen met jou welke peeling het beste aansluit op jouw wensen en de conditie en behoefte van jouw huid.  

Resultaat peelings

Voor het beste resultaat raden we altijd een kuur aan van ongeveer 4 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken, waarbij we de behandelingen voor een duurzaam resultaat geleidelijk opbouwen. Vervolgens raden we ter onderhoud één behandeling per 3 maanden aan. Verder is een goede nabehandeling van de huid minstens zo belangrijk als de peeling zelf. Wij adviseren je hier uitgebreid over.