HIFU

Als je last hebt van een verslapte huid en rimpels, dan kan HIFU een doeltreffende behandeling zijn om jouw huid te verstrakken en verjongen. HIFU werkt zo goed doordat het de celvernieuwing en collageenproductie van de huid stimuleert. Wil je daarnaast ook je onderhuidse vetmassa verminderen, dan kunnen we Lipo HIFU inzetten.

HIFU EN LIPO HIFU in Overijse

Bij YOU kun je terecht voor zowel HIFU als voor Lipo HIFU. HIFU is een methode waarmee we de huid verstrakken en verjongen. We kunnen de behandeling toepassen op verschillende zones, waaronder je hals en wangen, je decolleté, bovenarmen, buik en kin. Met Lipo HIFU kunnen we de onderhuidse vetmassa verminderen en tegelijkertijd de huid verstrakken. Zones die we met deze methode kunnen behandelen zijn de knieën, onder de billen, de binnenkant van je bovenbenen, je bovenarmen en buik.

Hoe gaat de HIFU behandeling in zijn werk?

HIFU staat voor High Intensity Focused Sound. Het werkt op basis van geluidsgolven die ervoor zorgen dat er energie vrijkomt die warmte creëert in de diepere huidlagen. HIFU geeft de collageenproductie in je huid een boost, waardoor deze steviger wordt. De behandeling kent geen bijwerkingen, dus je kunt na afloop direct je dagelijkse activiteiten oppakken. 

Resultaat HIFU

Het mooie van deze behandeling is dat je al na een eerste behandeling resultaat ziet. In de loop van de weken die volgen maakt je huid extra collageen aan, waardoor het resultaat nog beter zal worden. Hoewel je dus al resultaat ziet na een enkele behandeling, raden we je voor een langdurig en optimaal resultaat aan om jaarlijks een onderhoudsbehandeling in te plannen.