Environ huidverbetering - YOU body and skin

Environ huidverbetering

Vitamine A speelt een grote rol in het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Deze vitamine vormt daarom, samen met een aantal andere vitamines, de essentie van Environ huidverbetering. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijks tekort aan te vullen en je huid te voeden.  Zo blijft je huid gezond, sterk en soepel.

ENVIRON Huidverbetering in Overijse

Environ is een vitaminebehandeling die geschikt is voor iedereen en ideaal als onderhoudsbehandeling (bijvoorbeeld na een kuur van peelings, HydraFacial, collageen inductie therapie, of HIFU. Bij YOU zorgen we er met de kwalitatieve huidverbeterende producten van Environ voor dat je een optimaal resultaat kunt bereiken én behouden

Hoe GAAT DE ENVIRON BEHANDELING IN ZIJN WERK?

Environ kent verschillende vitaminebehandelingen, elk met unieke eigenschappen. Aan de hand van jouw wensen, de conditie van je huid en eventuele eerdere behandelingen, bepalen we welke huidverbeterende behandeling van Environ het meest geschikt is. Boek je de vitaminebehandling los en niet als onderhoudsbehandeling, dan maken we altijd eerst uitgebreide analyse van je huid. Zo zorgen we ervoor dat de behandeling perfect aansluit op de conditie van je huid en jouw wensen.

Resultaat ENVIRON huidverbetering

Environ wordt gezien als onderhoudsbehandeling. Om je huid in optimale conditie te houden raden we aan deze behandeling om de 6 weken te ondergaan.