Endermologie - YOU body and skin

ENDERMOLOGIE

Heb je last van celullitis en/of een verslapte huid, dan kan endermologie een geschikte behandeling zijn om je huid weer mooi en strak te krijgen. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage of lipomassage die de doorbloeding van de huid stimuleert, ervoor zorgt dat lymfevocht en vetcellen worden afgevoerd en dat verhard (litteken)weefsel wordt verzacht. 

Endermologie in Overijse

Endermologie is een diepe, mechanische bindweefselmassage die we bij YOU toepassen om blokkades op te heffen en ervoor te zorgen dat je stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren zodat je weer een strakke huid krijgt. We kunnen de behandeling toepassen op verschillende delen van je lichaam, bijvoorbeeld de armen, de rug, de buik, de taille, de knieën en de benen.

Hoe gaat de ENDERMOLOGIE behandeling in zijn werk?

We starten altijd met een intake waarin we jouw wensen bespreken en bekijken waar op je lichaam we endermologie het beste kunnen toepassen. Voor de behandeling gebruiken we een aan een slang vastzittende behandelkop met twee mechanisch roterende rollers. De rollers bewegen onafhankelijk van elkaar en kunnen daardoor verschillende huidplooien vormen. Zo liften, rollen en masseren we de huid en onderhuid zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen losraken en verminderen. Hierdoor krijgt de (onder)huid haar elasticiteit terug.

Resultaat ENDERMOLOGIE

Endermologie zorgt ervoor dat je huid en de onderliggende bindweefsels goed doorbloed raken. Zowel de bloed- als lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, voor een verbeterde toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen. Je huid wordt ook gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Dit alles zorgt voor een gladde, stevige en gezonde huid. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. We adviseren minimaal 15 behandelingen met een frequentie van 2 keer per week. Hierna volstaat 1 onderhoudsbehandeling per maand. In combinatie met voldoende beweging en een gezond eetpatroon zal het resultaat van de behandeling nog beter zijn.