WAT ZIJN RIMPELS?

Rimpels zijn een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Vanaf ongeveer je dertigste levensjaar maakt je huid steeds minder collageen en elastine aan, waardoor ze steeds minder elastisch en soepel wordt. Het gevolg? Een slappere huid waarin fijne lijntjes en rimpels ontstaan. 

RIMPELS BEHANDELEN IN OVERIJSE

Met een doeltreffende huidverbeterende behandeling kunnen we bij YOU in Overijse de gevolgen van huidveroudering aanpakken. Wil je minder rimpels, een strakkere kaaklijn en een jongere uitstraling, dan helpen we je graag om dit te bereiken. Veelal zetten we hiervoor peelings in, maar ook HydraFacial, collageen inductie therapie, HIFU en Meta Therapy zetten we vaak in om huidveroudering aan te pakken.

We starten altijd met een huidanalyse. Tijdens deze analyse bekijken we je huid aandachtig om de huidconditie te bepalen en kunnen we ook in de diepere lagen van je huid kijken. Dit alles om de behandeling exact te kunnen afstemmen op jouw huid. Uit de huidanalyse volgt altijd een behandelplan op maat en we adviseren jou over de juiste thuisverzorging. We leggen stap voor stap uit wat wij doen en wat we van jou verwachten voor het beste resultaat.

RIMPELS VERMINDEREN & LIFTING

Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Wij adviseren altijd een reeks van 4 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Vervolgens raden we ter onderhoud één behandeling per 3 maanden aan. Het behandelplan dat we bij jou gaan toepassen is gebaseerd op jouw huidconditie en wensen en kan hier dus van afwijken. We bespreken dit altijd tijdens de eerste afspraak.