Cryolipolyse (vetbevriezing) - YOU body and skin

Cryolipolyse (vetbevriezing)

Cryolipolyse is een doeltreffende manier om lichaamsvet definitief te verwijderen. De behandeling werkt op basis van vetbevriezing. Vetcellen worden aan extreme koude blootgesteld en daardoor wordt het natuurlijke afvoerproces van de cellen in gang gezet. Je lichaam voert de dode vetcellen op een natuurlijke manier af, waarna ze niet meer terugkomen.

Cryolipolyse in Overijse

Bij YOU zetten we cryolipolyse in op diverse lichaamszones, waaronder de buik, de ‘love handles’, de bovenbenen, de armen, de kin, de heupen en de billen. Het is mogelijk om verschillende zones tegelijk te behandelen. Tijdens een uitgebreide intake nemen we dit met je door en bepalen we in overleg met jou welke zone(s) we gaan behandelen.

Hoe gaat cryolipolyse in zijn werk?

We starten altijd met een intake. Tijdens dit gesprek brengen we je wensen in kaart en we bekijken of cryolipolyse iets voor jou is. Voor onze cryolipolyse-behandeling gebruiken wij de Body-Wizard Duo. Dit is een innovatief apparaat waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond. Het toestel geeft een gemiddelde vetreductie van 20% per sessie in het behandelde gebied. Bij deze behandeling is er geen herstelperiode. Dit betekent dat je na afloop van een sessie je dagelijkse activiteiten direct kunt vervolgen.

Resultaat cryolipolyse

Zijn vetcellen eenmaal afgevoerd dan blijft het vet definitief weg. Het resultaat van de behandeling is een strakke huid op de probleemzones. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig. Maar ongeveer 3 weken na je eerste sessie zal je al een mooi resultaat ervaren. Tussen de behandelingen ligt steeds een periode van 8 tot 12 weken. Is het optimale resultaat bereikt, dan volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.