Huidanalyse - YOU body and skin

HuidanalYse

Ieder nieuw behandeltraject begint met een professionele huidanalyse van in totaal 60 minuten. Aan de hand daarvan kunnen we letterlijk in jouw huid kijken en komen de behoeftes van je huid aan het licht die je met het blote oog niet kunt zien. Aan de hand van deze huidanalyse stellen we een behandelplan op dat echt gericht is op jouw huid en huidconditie. 

Zo gaat een huidanalyse in zijn werk

We vragen je ongemaquilleerd en zonder skincare of zonbescherming op je gezicht naar de eerste afspraak te komen en vooraf het intakeformulier in te vullen. Alleen dan kunnen we je huid goed analyseren en de conditie van jouw huid nauwkeurig vaststellen. 

We beginnen met het nemen van huidfoto’s en dit doen we met behulp van een professioneel apparaat, de Observ. Dit apparaat analyseert je huid en laat de conditie van jouw huid op verschillende niveaus zien. Ook meet het opgelopen huidschade en geeft het de hoeveelheid talg in je huid weer. We krijgen verder een goed beeld van komende pigmentatie en de grootte van jouw poriën.

Van analyse naar behandelplan

Op basis van de huidfoto’s en jouw intakeformulier gaan we een behandelplan opstellen dat helemaal is afgestemd op jouw huid. We leggen je uit welke producten je thuis kunt gebruiken om het effect van de behandeling te ondersteunen en we bespreken welke behandelvormen het beste passen bij jouw wensen.